05-01-2009


Hoe de zon ondergaat waar wij slapen...
Gisteren niet gewerkt en voor het eerst buiten de stad geweest: zwemmen in een plaatselijke rivier. Het was genieten, vooral van de gezonde lucht (de lucht in Kin is overbevuild)

Messa en Lucas van Music Fund, mijmerend op de boot...
Sfeerbeeldje

We proberen hier ook nog 2 contrabassen en een cello speelklaar te krijgen voor ons vertrek. Dat betekent vandaag nog eens goed doorwerken.

Deze gitaar werd volledig opengemaakt en de bebalking werd opnieuw gelijmd, een reparatie waarvan we niet gedacht hadden ze hier te kunnen doen, maar de cursisten pikken wonderwel alles zeer snel op.

herlijmen van de bebalking van de rug ( José en Christophe )

De chef de section in gesprek met Lucas en Messa. Er moet hier uiteraard veel 'gepalaverd' worden alvorens iets daadwerkelijk gebeurd ( en ook erna !)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

karel, hier pak sneeuw gevallen vannacht dus je zal woensdag toch iets anders dan grijze T-shirt moeten aandoen ...Be prepared voor -13 ....

kussen
evelyne

Anoniem zei

Wat plezant dat wij een beetje kunnen meekijken en zien wat jullie ginder allemaal doen en ook een beetje hoe een gitaar in feite gemaakt wordt.
En ja, de beste leerlingen zijn zeker degene die het harde leven leven.
Een ferm tegengewicht voor wat we meestal op TV te zien krijgen!! Schitterend.. (AM)

en een gitaar van 35 euro interesseert me wel ,misschien krijg ik er nog een T-shirtje bij ? hebben ze er daar verse in Kin ? (R)